Duhový šátek

Nosím je od podzimu do jara. Mám doma snad od každé barvy jeden kousek, různě vzorované, ale duhový první. Když jsem si měla vybrat z deseti barevných variací tohoto duhového šátku, nevěděla jsem který, protože je jeden koukavější než druhý...


Nakonec vyhrál modro-růžový, protože to jsou barvy, které mám moc ráda a nádherně spolu kontrastují...



Barvy jsou opravdu vyvedené, o něco sytější než na fotografiích a ta barevná kombinace ve mně probouzí dobré pocity. Modrá s růžovou. Tmavě modrá typická pro muže s holčičí růžovou. Bude skvěle ladit nejen k džínové bundičce, ale hodila by se i k pěkně oblečenému chlapovi po boku... :)


Způsobů, jak nosit šátky a šálky je mnoho, já je nejraději nosím bez vykukujících cípů, omotané kolem krku, tak aby hřály, ale zároveň musí působit vzdušně a objemně. Na to jsou nejlepší tunelové šály, ale neteř mě naučila, že není nic snažšího, než svázat cípy šátku a máte tunel! A jaké jsou vaše typy na nošení šátků a šálek?

Velikostně je šátek akorát. 180 centimetrů délky a 95 centimetrů šířky dovoluje jakákoliv kouzla s vázáním.

Je vyroben ze 100% polyesteru a na nošení je velmi příjemný, působí velmi měkce, ale možná až příliš jemně - materiál by mohl být o něco silnější (mám obavy, že se velmi snahno zatrhne), na druhou stranu těžko by pak šátek byl jako peříčko!


Duhový šátek můžete objednat za akční cenu 185 Kč na poštovnézdarma.cz a udělat radost sobě nebo někomu ze svých blízkých. Nejenže potěší, ale i zahřeje. Nedoporučuji ho však do mrazů, která hlásí na příští týden, ale když ho teď objednáte, přijde třeba, až už bude tepleji. Na slunečné jarní dny bude ideálním doplňkem!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

V ničem něco

Zase

Jacques Prévert (do třetice) - Jak namalovat portrét ptáka