Teplé návleky na nohy

Také vám je zima, jen se na předpověď počasí na následující týden podíváte? Máte připravenou čepici, šálku a rukavice? Možná jste na ten mráz vybaveni dobře, možná vám ještě něco chybí... Návleky!

Pamatuju si, že to byla hitovka, když jsem byla malá. A poslední dobou jsem je začala vídat znovu - ať už v obchodech nebo v ulicích - takže jsem se na chvíli zamyslela nad tím, zda bych si neměla jedny také pořídit. A když jsem uviděla tyhle knoflíčkovo-kraječkové, byla to láska na první pohled... musela jsem je mít! :)

Jen pozor: ty nohy k nim nedodávají!
Nohy musíte mít vlastní. Pokud jste menšího vzrůstu, možná vám návleky budou zahřívat i kolínka, mně však při mé výšce a jejich délce 55 cm stačí jen pod kolena, ale nevadí. Hřejou hezky...


Skvělý je i výběr barev: bílé, černé, kávové, khaki, mentolově zelené, světle či tmavě šedé. Ty mé jsou světle šedé. Dle obrázku vpravo nahoře jsem sice očekávala, že budou tmavší, ale myslím, že k mým nových skinny džínám ladí hezky... co myslíte?


Není to příliš extravagantní?
Ještě si je docela umím představit k sukni. Sukni nad kolena, tmavě šedé neprůhledné punčocháče a místo kozaček, pokud máte stejně jako já jen nízké boty, tyhle šik návleky. Vyzkouším a uvidím...

Pokud se vám líbí také, můžete je objednat za 269 Kč na poštovnézdarma.cz, pak si počkat, až vám je pošťák doručí do vaší poštovní schránky, a těšit se, že vám v mrazivých dnech bude teplo na nohy.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

V ničem něco

Zase

Jacques Prévert (do třetice) - Jak namalovat portrét ptáka