Vánoční momentka

Že bych Vánoce nějak zvlášť žrala, to se fakt říct nedá. A přitom to můžou být docela hezké svátky. Pokud je strávíte s někým, s kým Vám je hezky...
Dneska mi docela hezky bylo.
V troubě se peklo kuřecí stehno a několik křidýlek. Jo, vařila jsem výjimečně nejen pro sebe!
Ještě než jsem začala dusit rýži, přišel M., přinesl mi vánoční dáreček (knihu, kterou jsem si vybrala - jedinou Gavaldu, která mi ještě v knihovničce chyběla) a dostal dárky ode mě. Jeden, který jsem mu koupila, a jeden který jsem mu vyrobila...

Věděla jsem, že se mu bude líbit! Bylo to video sestavené z našich společných fotografií. A že těch fotek za těch deset už něco je! :)
Viděla jsem to video dnes po několikáté a i dnes se mi líbilo. Líbilo se mi o to víc, že jsem se na něj dívala s ním... s tím, se kterým jsem těch deset let prožila... :)
Oběd byl výborný. M. si ke svému - teda kuřecímu jako - stehnu a rýži vyžádal ještě kyselé okurky.
Bylo i cukrovíčko. On dojedl krabičku s kokosovými kuličkami, já dojedla zbytek brownies, se kterým jsem všude, kde jsem ho dávala k ochutnání, sklízela úspěchy.
A pak jsme zbytek odpoledne strávili sledováním seriálu Hoď svišťom. M. mi říkal, že to s Ajkou všechno moc prožívám... ale když já bych jí toho Ďura tak přála!!! :)
Mám lístky do kina, ale neexistuje film, na který bychom s M. šli oba dva stejně rádi, tak alespoň, že existuje Svišť a že příští rok budou natáčet i druhou serii.
Však i to mé vánoční video pro M. končilo slovy to be continued... :)))

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

V ničem něco

Zase

Jacques Prévert (do třetice) - Jak namalovat portrét ptáka