Chutě jsou různé...

Ta myšlenka se objevila jednou večer, když jsem jako obvykle usínala sama...


Zdaleka se nesetkala s takovým zájmem tweetujících žen a dívek, jaký vyvolala u opačného pohlaví. Rázem jsem získala asi dvacítku nových followerů, převážně mužů. Že by muži též chtěli být tak snadnou kořistí, jakou je kostička čokolády?



Nemyslím, že bych byla vybíravá. Co se čokolády týká, chuť uspokojí třeba fialová Milka. Pokud však chci čokoládovou slast, zakoupím si Mousse au chocolat noir od Lindt. Prostě za ni těch devadesát korun dám, požitek to není z nejlevnějších, ovšem stále ještě z kategorie "snadno dostupné".

S muži to tak není. Kdybych klesla tak hluboko, že bych brala kdeco, co se asi třeba na internetu sehnat dá, bylo by to jako si místo kýžené Lindt - Mousse au chocolat noir odnášet z obchodu bezejmenou kakaovou pochoutku za sedm padesát. A s takovou kakaovou pochoutkou se dá naložit poměrně snadno. Vyhodit! Jenže, co se (s mužem) stalo, nejde odestát! A na jazyku pachuť levného tuku divného původu...

Zdůrazňuji: fakt nemusím mít Lindt! Skvělá je Figaro hořká malinová, pochutnám si i na nugátové Milce s celými oříšky a dobrou mousse au chocolat mají občas i v Lidlu (za poloviční cenu než Lindt).

V čokoládách se, jak se zdá, vyznám. Ne tak v mužích, přestože... nebo právě proto stále častěji trpím onou v úvodu zmiňovanou chutí na chlapa. Na to, aby mě něžně objemul, přitiskul k sobě a pak ze strhal všechno oblečení a... vy víte! Skutečnost je bohužel jiná, takže jen marně toužím. A noci trávím sama... :(
Nevím přesně, jaký by byl ten správný, mám pouze jakési mlhavé tušení, ale kde ho snadno získat? Čokoládu mají v každé sámošce nebo třeba na benzínce, ale kde se berou chlapi? Ti trošku lepší, než je jen kakaová pochotka! Zabalení v libivém staniolu - co třeba předvánoční model typu anděl či čert? Nebo byste si raději nechali líbit (velikonočního) zajíčka? ;) Se špetkou něhy či s příchutí zamilovanosti. Bez náhražek a alergenů.

Musím nad tím vším ještě hodně přemýšlet.
A k tomu určitě ještě pár tabulek dobré čokolády padne...

Tak alespoň že nějaká chuť bude uspokojená! ;)


A jaké jsou Vaše chutě? :)))

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

V ničem něco

Zase

Jacques Prévert (do třetice) - Jak namalovat portrét ptáka