Až se stanu milionářkou...

Tahle hra, kterou jsem zahlédla u Vanilky, se mi líbí. Zcela sobecky tu teď rozházet pomyslné miliony.

Rozhodně si je nejdřív musím dobře přepočítat! Jo, jo, jo. Je jich dost, aby mi to stačilo na slušné žití, aniž bych musela pracovat. Takže co nejdřív podám výpověď, abych na to utrácení měla dost času. A časem si najdu nějakou práci, která mě bude bavit víc... třeba zkusím napsat knihu... :)

Další věcí, kterou je nutné vyřešit, je bydlení. Pryč z bytovky a od divných sousedů. Představovala bych si domeček se zahradou někde za městem. No spíš dům, protože v přízemí bych si přála mít alespoň desetimetrový bazén...


... a velkou knihovnu! Něco jako na obrázku, jen bych radši místo pohovky chtěla pohodlnou lenošku! ;)

Ach, ta představa uvelebit se v měkoučké lenošce a listovat co chvíli v nové knize. Komu by se to nelíbilo?!

Bazén, knihovna, prostorná obytná kuchyň, ložnice, na kterou si žádné zvláštní požadavky nekladu, barevně vydlaždičkovaná koupelna s velikou vanou a v podkroví nějaké ty pokojíčky pro hosty s příslušenstvím. Zahrada okolo domku ani velká, ani malá. Na zahradničení si nepotrpím, takže to vidím jen na pár stromů a keřů: lískový a vlašský ořech, třešeň, jabloň, hrušeň a blumová slivoň. A z toho největšího stromu by visela dlouhá houpačka...


Asi nebudu úplně typická milionářka! :D
Letní sídlo v plánu nemám. Budu cestovat na různá místa. Do metropolí, k moři či do lázní...
A co se cestování týká, jako milionářka bych ve staré Felicii vypadala divně! Na léto bych si rozhodně přála kabriolet. Prosila bych modrý!


V tom se bude jezdit!!! :) Po návštěnách, za kulturou, na výlety... kam jen se mi bude chtít! Naskočte a pojeďte se mnou! ;)
Večer můžeme zajít na nějaké dobré jídlo do luxusní restaurace. Ochutnám cokoliv! Doma ke snídani si však raději udělám starou známou topinku nebo volské oko. Za jídlo asi utrácet nebudu...

Ani za oblečení a kosmetiku ne. Teda asi krom laků na nehty, těch si pořídím celou barevnou paletu!


(ilustrační obrázek, bude jich mnohem mnohem víc a hlavně takový, který bude ladit s karoserií toho kabrioletu!!!)

A také pár originálních šperků bych si dopřát mohla, ale stříbro bude stačit. Nepřepokládám, že by se s penězi u mě objevila láska ke zlatu.
Prostě si koupím, co se mi zrovna bude líbit...


Ovšem nutno podotknout, že seznam "věcí", po kterých toužím a které se bohužel koupit nedají, by byl o něco obsáhlejší. A že zrovna ty bych brala raději než výše jmenované hmotné statky!

Přesto: Jak byste své miliony rozfofrovali Vy? ;)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

V ničem něco

Zase

Jacques Prévert (do třetice) - Jak namalovat portrét ptáka