Mé olympijské sporty

Kdyby to nebyla náhoda, že se olympiáda částečně kryje s mým termínem dovolené, měla bych ty své dva týdny volna počínaje slavnostním zahájením her. Takhle o ten druhý týden, kdy bych vstávala a usínala pozdě v noci u čt4, přijdu, a to teprve bude má oblíbená atletika! ;)

Sama nejsem vůbec sportovně nadaná. Při hodinách tělocviku jsem dobíhala ne mezi posledními, ale poslední. Výmyk jsem neudělala, ani když mi zadek nad hrazdu tlačila učitelka za pomoci několika spolužaček, a za to mi bylo neustále vyhrožováno trojkou z tělocviku! Na ekonomce na mě tělocvikářka neustále řvala, ať nejsem laxní (asi nepochopila, že rychleji fakt běžet nemůžu) a jedničku z nenáviděného předmětu jsem dostala pouze v tom ročníku, kdy bylo na programu plavání.


Ovšem sledovat všechny ty sporty to můžu! Jako malá jsem se dívala s otcem a zůstalo mi to...
Teď právě začala dráhová cyklistika! O existenci tohoto sportu už jsem už také neměla nejmenší ponětí. Stejně jako jsem už strašně dlouho neviděla úžasné gymnastické kousky na prostných, kladině či kruzích, skoky do vody a nebo vzpírání. Sleduji i vodní slalom, veslování či plavání. Skvělé bylo i finále lukostřelkyň! Fakt mě to baví! A krom toho se mi i líbí Robert Záruba... :)

Že se u televize probouzím a večer usínám, ovšem neznamená, že u ní trávím celý den. Vůbec ne. To se věnuju svým sportovním disciplínám. Představuji Vám to moje nejoblíbenější centrum vodních sportů (na obrázku vlevo):


Věnuji se plavání a skokům do vody z dvoumetrové skály (bez salt a vrutů), jsem mistrem v čtení ženských časopisů na lehátku ve vodě (na zádech, ležmo) a lůzrem ve hře na třetího na hluboké vodě, úplně mi nevychází sjezd divoké řeky (v centru vodních sportů na obrázku vpravo) na gumotexovém lehátku, ale za to nemám konkurenci ve stavbě mohyl na divoké vodě (v druhém kole jsem jich dala pětadvacet!). Krom hry na třetího je naším oblíbeným kolektivním sportem čtyřka na lehátku...

Disciplíny na příští letní olympijské hry mám vybrané, teď jen aby je zařadili do programu!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

V ničem něco

Zase

Jacques Prévert (do třetice) - Jak namalovat portrét ptáka