Byla jsem prase a už nebudu!

Přesně před sedmi dny mi sdělil, že se mnou na rande nejde, a já od té doby žeru. Krom snídaní, svačin, obědů a večeří jsem za ten týden spořádala dva pytlíky arašídových křupek, jedny hořické trubičky čokoládové, jedny hořické trubičky čokoládové polomáčené, jednu hořkou čokoládu s kakaovým krémem, sáček bramborových lupínků s mořskou solí a pepřem, sedm lázeňských oplatek kokosových, balení pražených solených arašídů, jeden zmrzlinový pohárek, konzervu kuřecí šunky, pytlík amarantových lupínků, čtyři tyčinky s oříškovým krémem v čokoládě (multipack), sáček křupavých müsli srdíček, trubičku plněnou zmrzlinou, několik plátků brusnického boku (20 g), pytlík bramborových crackerů, sáček slunečnicových semínek, jednu menší bílou čokoládu s kakaovými cereáliemi, šest slepovaných sušenek s krémem a čtyřicet kyselých gumových medvídků.

Protože si už dva roky zapisuju jídelníček, mám přesný přehled o každém snědeném medvídkovi a o tom, jaké jsem prase! Tak takhle teda ne!

Protože si už dva roky zapisuju jídelníček, zbavila jsem se obezity. Minulou neděli má váha ukazovala o 48,5 kg méně než když jsem s hubnutím začala. Dnes ukazuje o dvě kila více než před týdnem. Není to jen vším tím, co jsem spořádala, ale tak z poloviny určitě (zbytek voda, kterou tělo zadržuje před menstruací). Nešel se mnou na rande, mám o kilo víc. Bylo by to snadné svést to na něj! Ale on mě nekrmil, že?

Ani s tím posledním do dna vyjedeným sáčkem arašídových křupek už nemůžu nic udělat, ale můžu si říct, že to bylo to poslední, co jsem kvůli této nepovedené schůzce či spíš ztracenému snu snědla! Jídlem se fakt nic neřeší, i když na chvíli může utěšit. A vzhledem k tomu, že to už jsem si říkala včera i předevčírem a možná i den předtím, teď si to říkám veřejně.

Do hmotnosti, kterou jsem si nastavila jako cílovou hmotnost, mi chybí shodit 6,5 kg. Když to hodnotím teď možná by to mohlo být ještě o něco víc. A to rozhodně nepůjde s jídelníčkem z úvodu článku! Takže už žádné lupínky, žádné tyčinky, žádné sladkosti a zmrzliny!!!

Když mi v minulosti říkali, že hubnutí rozhodně nepůjde tak rychle jako na začátku (skoro 40 kg jsem dala dolů během prvního roku), měli pravdu; ale já to dám!


P. S.: Kdo by se chtěl ptát, jak se mi povedlo zhubnout, znovu doporučuji kalorickétabulky.cz.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

V ničem něco

Zase

Jacques Prévert (do třetice) - Jak namalovat portrét ptáka