Plechový retro obraz Eiffelovky aneb Kam s ním?

Kdo by neměl slabost pro plechové cedule? Jsou retro, jsou stylové, jsou originální a i přes svůj minimalizum dokaží pěkně osvěžit jakýkoliv interiér. A tím interiérem nemyslím garáž. Hodí se kamkoliv, nevyžadují žádný velký prostor, je možné je snadno připevnit a přesto se s nimi dají dělat kouzla... A kdyby vás náhodou přestaly bavit, snadno je přemístíte jinam.

Já tu teď mám tuto prima plechovou ceduli zobrazující Eiffelovu věž, která mě zaujala svou divokou barevností, která s klasickým motivem překvapivě pěkně ladí. Co myslíte?

Nejedná se o klasickou smaltovanou ceduli vyvedenou na silné kovové desce, materiál je spíše slabší, přesto však nepůsobí nikterak lacině. Řekla bych, že záleží na tom, jak šikovně ji instalujete...

Takže: Kam s ní?


Slušelo by jí to třeba na bílé zdi nad krbovkama... železo k železu prostě sedí!


... ale napadají mě i další místa.
Barevně ladí i s mou červeno-zelenou koupelnou, kde by též osvěžila bílou zeď.
No, a velkou bílou zeď mám i nad postelí, ale tam by obrázek o rozměrech 20x30 cm asi vypadal trochu osaměle... ale kdyby cedulek bylo víc!
Na poštovnézdarma.cz jich mají skutečně velký výběr v cenách okolo dvou set korun (tato konkrétní za 275 Kč), tak uvažuji nad tím, že si pořídila další...


S nákupy z Asie jsem ne vždy měla pozitivní zkušenost, ale tato zásilka byla naprosto bezproblémová. Cedule překonala bez újmy mnoho kilometrů, neboť byla obalena v několik vrstvách fólie. Je tu a mám problém jen jediný, trapí mě již citované Kam s ní?

Poradíte? ;)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

V ničem něco

Zase

Jacques Prévert (do třetice) - Jak namalovat portrét ptáka