Léto, vrať se! Okamžitě!!!

Vzala jsem si kvůli Tobě dovolenou a doufala jsem si Tě užít! Ale Ty ne... Ty se zase zdejchneš! Zrovna, když Tě tak potřebuju! Štveš mě! Letos mě fakt neskutečně štveš!!! Já bych Ti to všechno odpustila, už kvůli tomu krásnému včerejšku...

P1010645


Bylo jsi včera přesně takové, jaké Tě mám ráda. Slunečné. Hřejivé. Neskutečně pozitivní. Omamné. Prostě takové, jaké máš být! Nešetřilo jsi slunečními paprsky - to, že mě z toho trochu pálí ramena Ti vůbec nezazlívám, měla jsem se víc namazat - a jemně jsi to kořenilo slalým vánkem. Dokonale harmonicky jsi to vyvážilo! Tak zkus to nějak podobně namíchat i teď! Prosím!!!

P1010640

A není to jen má sobecká prosba! Koukni, kolika lidem jsi včera udělalo radost!!! Vytáhli z hloubi skříni sukýnky, kraťasy, trička, tílečka i ty dávno nepoužité plavky, zapátrali po už docela zaprášeném opalovacím krému od loňska, zbalili deky a osušky, svačinu a vyrazili k vodě. A slunili se a rochnili v rybníku; prostě si Tě užívali.

zde jsem k Vaší radosti chtěla vložit video, ale nějak se mi to nedaří

Tak nebuď lakomé a neschovávej si to sluníčko jen pro sebe někde za mraky! Pošli nám ho zase kousek, prosím! A s ním i všechno to, co umíš jen Ty! Jsi nejšikovnější roční období, co znám! Vím, že na Tebe ještě nějaké dva týdny nemáme vůbec nárok, ale stejně... Nenech se prosit!!!

A vrať se!!!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

V ničem něco

Zase

Jacques Prévert (do třetice) - Jak namalovat portrét ptáka