Barevná magnetická antistresová dekorace


Můj muž miluje antistresové hračky a všichni, kteří zavítají do jeho kanceláře, si tam s nimi také velmi rádi pohrávají. Když mi z poštovnézdarma.cz dorazila tako dekorace fungující na Newtonových principech, bylo mi jasné, že nejlepší místo pro ni budu také v kanceláři mého muže...

A skutečně M. byl nadšen!

Na pohled je toto "ruské kolo" skutečně velmi pěkné. Po sestavení je vysoké jen něco málo přes dvacet centimetrů, upoutá však dvanácti různě barevnými koulemi. Při bližším zkoumání si všimnete toho, že krom magnetické osy je celá dekorace vyrobena z neatraktivního plastu.

S dekorací si můžete jen tak točit nebo ji nechat pohupovat. Pro plnohodnotné fungování je však nutné vložit devítivoltovou baterii, poté se houpačka přestane pohupovat až v okamžiku, když se baterie vybije. Vypínač však bohužel budete hledat marně...




Nejsem odbornicí na fyziku a proto se raději komentářů k tomu, jaký je princip fungování, předem vzdávám... snad jen: funguje hezky! :D Je to koukavý kousek, který díky své barevnosti rozzáří šedivost každé kanceláře.


Ani po pár dnech tato hračka mého muže neomrzela. Tvrdí, že ho při práci uklidňuje. Takový vliv pravidelný rytmus, v němž se barevné kuličky pohybují jedním a následně druhým směrem, na věčně telefonujícího a pracovní problémy řešícího člověka hračka skutečně mít může. Mně osobně by to při účtování spíš rozptylovalo... :)


Za poskytnutí produktu k recenzi děkuji nákupní galerii poštovnézdarma.cz, kde tuto dekoraci můžete zakoupit za 479 Kč. Věnujete-li ji nějakému zaměstnanému managerovi, určitě mu tím uděláte radost... :)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

V ničem něco

Zase

Jacques Prévert (do třetice) - Jak namalovat portrét ptáka