Květinová dívka - samolepka na zeď


Na tuhle zásilku z Asie jsem se moc těšila. Chtěla jsem si květinovou dívku nalepit nad postel, odkud jsem nedávno odlepila starou a již vybledlou samolepící dekoraci. Hodila by se mi nejen na to místo, ale hodila by se i ke mně... je taková zasněná... :)

Jenže to dopadlo pro mě naprosto typicky. Květinová dívka sice přicestovala, ale já si můžu jen říkat, jak krásné by to bylo, kdyby byla tam, kam patří. Můžu o tom snít jako třeba o krásném Romanovi, který také pravidelně přijíždí, ale..... no, radši než o této dívce budu snít jen o krásném Romanovi!!! :D

Tohle se soudruhům z Číny moc nepovedlo...


Očekávala jsem, že jí na cestu oblečou třeba kartonový kabátek, ve kterém přijede srolovaná. Ale ne! Srolovali ji, to jo, ale z roličky udělali placičku, kterou následně ještě nadvakrát složili, aby dívka byla do šířky třetinová a vešla se do obálky. Tento způsob diety ji však velmi uškodil.

Jak může vypadat "plakát" o rozměrech 75 x 100 cm, když je přepravován přes půl světa v obálce velikosti B4?
Přijela celá pomačkaná. Nenapravitelně! Žádná snaha vyrovnat jí vrásky a udělat jí znovu hezčí nepomohla; navíc jsou to všechno nerovnosti, které jsou nepřehlédnutelné a neeliminovaly by se ani nalepením. A vzhledem k tomu, že je vyrobena ze dvou vrstev (průhledné samolepící fólie, pod kterou je červená fólie), je pokrytá i množství nevzhledných vzduchových bublin. Nemluvě o nečistotách, které se pod průhlednou fólii nějak záhadně dostaly...


Ona ví, proč se tak tváří. Stydí se. Nebo se možná bojí, co s ní udělám...
Na zeď rozhodně nepřijde. Měla by sice být snadno odlepitelná, ale vzhledem k tomu, že i s původní dekorací se mi povedlo sloupnout i kousky nového nátěru, nebudu to riskovat. Přece jen nemám žádnou jistotu, že by mi to Roman pomohl přemalovat... :)

Další dívky jsou mání na poštovnézdarma.cz, ale nekupujte si je, ať nejste zklamaní jako já.


Těšte se na další recenze, které pro vás ve spolupráci s nákupním portálem poštovnézdarma.cz připravím. Všechny ostatní dodávky byly zatím bezproblémové, doufám tedy, že takové budou i všechny budoucí! ;)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

V ničem něco

Zase

Jacques Prévert (do třetice) - Jak namalovat portrét ptáka