Pánská taška přes rameno


Mému muži zaručeně udělají radost nové hodinky, nový kapesní nůž, nová vůně, nová kniha nebo nová taška. Ač je to možná neoriginální, nové modely ode mě dostává pravidelně. K narozeninám, k svátku, k Vánocům nebo jen tak. Teď u mě má tuto tašku přes rameno, kterou jsem objevila na poštovnézdarma.cz.

Okamžitě mě nadchla. Svým vzhledem, zpracováním a tím, kolik kapsiček má. Můj muž totiž víc než mě miluje kapsičky... :D


Tato jich má osm. Jednu zadní se zapínáním na dva patenty, hlavní zapínací na zip a všechny zbývající jsou ukryté pod "výklopnou" přední stranou, která je na dva zipy a patent. Některé kapsičky jsou ale jen tak malé, že se do nich vejde akorát tak balíček žvýkaček - ideální pro někoho, kdo má rád systém a přesně daná místečka, kam co dát. Nechybí ani karabinka, na kterou je možné připevnit klíče.

Malým zklamáním je velikost tašky. Nemám moc představivost, když si jen přečtu rozměr v centimetrech (18 x 21 cm), spíš jsem se nadchla ilustrační fotografií u produktu (ta s pánem vlevo nahoře), kde se jeví jako docela velká crossbody taška. Ale nová kniha se mému muži do tašky asi nevejde, leda jen nějaká hodně malá, krom peněženky, mobilu a klíčů tam však určitě zbývá místo i na novou vůni i nový kapesní nůž.


Pro lepší představu taška v porovnání s balíčkem papírových kapesníčků. No, představovala jsem si ji spíš velkou tak jako svou vlastní kabelku (viz níže), která je skutečně crossbody. Tuto můj dvoumetrový muž šikmo přes rameno nebude moct nosit, neboť ucho má maximální délku jen asi 135 cm.


Jak už jsem psala v úvodu, velmi se mi líbí vzhled tašky: hrubé plátno, které budí dojem, že něco vydrží, v kombinaci s koženými prvky a prošíváním. A skvělé je i to, že si na poštovnézdarma.cz můžete vybrat ze tří chlapských barev - kávové, khaki a černé. Její cena je 569 Kč.

Doufám, že mému muži udělá radost... :)


Za zaslání produktu k recenzi děkuji nákupní galerii poštovnézdarma.cz.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

V ničem něco

Zase

Jacques Prévert (do třetice) - Jak namalovat portrét ptáka