Náhrdelník s přívěskem ve tvaru houpacího koníka

Tenhle kousek bižu mě zaujal na první pohled - jde o originální a neotřelý doplněk, který jen tak někdo nemá a který také není určený jen tak pro někoho! Jste-li hravá, duchem nestárnoucí žena, pak je určen pro Vás. ;) Jste-li hravý, duchem nestárnoucí muž, jsem pro Vás určena já sama... :D

Koník za mnou přiletěl z daleké Číny. Možná už jste o výhodnosti nákupů v Asii někdy slyšeli, ale obávali jste se to vyzkoušet, ať už z důvodu jazykové bariéry nebo obavy z toho nakupovat na druhém konci světa a nemít téměř žádné záruky. V případě nákupu přes poštovnézdarma.cz se obávat nemusíte, neboť veškerý servis poskytuje česká firma. Zaujalo-li Vás to, přečtěte si více o tom, jak to funguje. Pro Vaši informaci tato moje konkrétní objednávka byla uskutečněna 27. května, 5. června byla zásilka odeslána z Číny a 15. června byla doručena.

A co na mě čekalo po otevření obálky?

72 centimetrů dlouhý řetízek z bižuterního kovu se 4 x 4,5 cm velkým přívěskem zdobeným broušenými barevnými sklíčky; k mému zklamání bohužel nevypadal tak vymazleně jako na obrázku prezentující produkt v shopu (viz úvodní foto nahoře) a ani barevně neodpovídal. Očekávala jsem kov "stříbrného typu", jak se jeví na fotografii, ale bývalo by bylo vhodnější řídit se popisem produktu, kde je uvedeno, že se jedná o slitinu mědi a zinku, tedy mosaz. Ta vůbec nekontrastuje s velmi tmavou červení, ve které je vyvedeno tělo koníka, a nevyniknou tak detaily (oko, čumáček, mašle na boku).

Pro srovnání níže naleznete koníka na prezentovanou fotografii a ve skutečnosti:


Od začátku se mi více líbil koník v červené barvě, ale teď si myslím, že v kombinaci s tmavší mosazí by mu to více slušelo v bílé, ve které ho též poštovnézdarma.cz nabízí. Více by na bílém podkladu vynikly i krásné barevné broušené skleněné kamínky, která na sluníčku hází velmi pěkné odlesky.

Za mě bych celkové hodnocení viděla asi padesát na padesát. Líbí se mi celkový nápad, originálnost, ale mohlo to být ještě lepší - barevnější, kontrastnější a precizněji zpracované.


Pokud se Vám náhrdelník s přívěskem ve tvaru houpacího koníka líbí, můžete jej zakoupit v této a nebo bílé barvě na poštovnézdarma.cz za cenu 129 Kč.

Za produkt k recenzi děkuji poštovnézdarma.cz.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

V ničem něco

Zase

Jacques Prévert (do třetice) - Jak namalovat portrét ptáka