Stříbrné hodinky s růžovým ciferníkem

Nosíte na ruce hodinky? Osobně jsem to považovala v době, kdy s sebou nosíme telefony, za zbytečnost. Do okamžiku, než jsem si uvědomila, že pro nás ženy to může být skvělý módní doplněk! Do okamžiku, než jsem se na první pohled zamilovala tyto hodinky s růžovým ciferníkem...

Krom růžového ciferníku jsou všechny viditelné části hodinek vyrobeny z chirurgické oceli, což jim dodává punc elegantnosti. Díky růžové barvě však zároveň působí hravě - snad proto je mají na poštovnézdarma.cz zařazené v kategorii dívčí hodinky a určitě právě proto se mi tak líbí! :)


Na první pohled se může zdát, že na ciferníku nejsou žádné číslice, což by určitě nevadilo, ale zdání klame! Stačí hodinky správně natočit ke světlu a můžete si povšimnout, že dvanáct čísel je na matném podkladu vyvedeno v lesku. Vychytávka, která se mi velmi líbí.

Dvacet tři centimetry dlouhý řemínek je zhotoven z chirurgické oceli a opatřen klasickou přezkou, jejíž trn je možné provléknout jedním ze šesti otvorů. Hodí se tak na útlé i robustnější zápěstí. Zároveň je tento druh zapínání jednoduchý, takže to snadnou zvládnete sami druhou rukou.

Jako jediný nedostatek shledávám hmotnostní nepoměr mezi ciferníkem a řemínkem. Protože ráda nosím hodinky volněji utažené, těžký ciferník se neustále přetáčí. Ale to je jen maličkost, které je možné se vyhnout dotažením řemínku těsněji.

K funkčnosti snad není třeba nic dodávat. Hodinky mají hodinovou, minutovou a vteřinovou ručičku. A čas se přetáčí obvyklým povytažením korunky a jejím otáčením.


Hodí se mi ke kalhotám, že? ;)
Růžovou i celkovým designem hodinek jsem nadšená. Jak jsem psala v úvodu, jedná se o skvělý módní doplněk, který je i díky čtyřcentimetrovému průměru ciferníku k nepřehlédnutí!

Chcete-li si i Vy vnést do života trochu růžové, objednat si je můžete zde za 219 Kč.


Mé díky za poskytnutí produktu k recenzi patří nákupní galerii poštovnézdarma.cz.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

V ničem něco

Zase

Jacques Prévert (do třetice) - Jak namalovat portrét ptáka