Stříbrné náušnice s lesklým povrchem


Pro pořízení nových náušnic není třeba mít žádný zvláštní důvod. Nové náušnice se hodí vždy! Obzvlášť, když Vás trápí PMS, naštval Vás šéf nebo máte nějaký ten nový objev... ;)

Já sama náušnice miluju, neboť je to geniální doplněk, kterým můžete svůj outfit jedině vylepšit. Skutečně jsem snad nikdy neviděla náušnice, které by byly nevkusné.

Na poštovnézdarma.cz mají široký výběr náušnic v akčních cenách včetně doručení do Vaší poštovní schránky již od 29 Kč! Já jsem si vybrala tyto stříbrné, nádherně lesklé ve tvaru kapek...

Oslnily mě svým zářivým leskem, který je i ve skutečnosti takový jako na fotografiích, a také originálním vzhledem.


Každá náušnice je vyrobena z jednoho kusu bílého bižuterního kovu, náušnicový háček plynule přechází v masivní tělo náušnice. To je vzhledem ke své velikosti (6 mm v průměru kapky, 27 mm délka) trošku těžší, nikoliv však tak, že by Vás náušnice táhly k zemi. Sice nemají žádné zapínání, ale není třeba se bát toho, že je ztratíte - kov je tvárný a lehkým stiskem háčku je "uzavřete".

Z boku je na náušnicích vyraženo "925". Nechci dělat závěry ohledně toho, co to tu Číňané hrají za hru, ale musím konstatovat, že to trochu narušuje celkový dojem. Vzhledem k tomu, že na obou kouscích je ražení z téže strany a nikoliv zrcadlově, jak bývá v případě zpracování náušnic běžné, na jedné straně tuto značku prostě nezakryjete. Nezbývá tedy než nepouštět si nikoho k tělu... :) Z dálky to rozhodně vidět není.

Kdykoliv jdu kolem zrcadla, vědomě je rozhýbávám, abych se mohla kochat tím, jak se krásně houpou. A hned poté mě nadchne, jak bílý kov kontrastuje s opálenou pokožkou. Na léto jsou vskutku ideální!



Pokud se Vám náušničky také líbí, neváhejte si udělat radost a objednejte si je na poštovnézdarma.cz za krásných 69 Kč.


Děkuji poštovnézdarma.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

V ničem něco

Zase

Jacques Prévert (do třetice) - Jak namalovat portrét ptáka