Z odpolední procházky

Mám tolik krásných podzimních fotek, že je sem nestačím ani dávat! :) Tyto jsou ze včerejší procházky na mé oblíbené lavičky pod zčervenalým javorem...

P1040324


Šla jsem lesem a barevné listí jen šustilo pod nohama... (inspirováno Láňulčinými "mravenčími" obrázky)

P1040318
P1040270

... a šla jsem i zlatým a černým lesem, až jsem tam došla.

šípky
Zkoukla jsem, jak dopadlo šípkové srdíčko, a vystavila jsem se slunečním paprskům. Hřály tak, až probudily všechny berušky v okolí (fakt roztodivné, nikoliv sedmitečné, ale tak jednadvacetitečné, jedna byla celá černá se dvěma červenými tečkami a jedna naháčka beztečná; všechny jak splašené!), a já se jen bránila jejich náletům. Kdyby se tak ještě nechaly vyfotit, ale nenechaly... vůbec nespolupracovaly. Rušily. 

co si vezmu s sebou na pustý ostrov

Krom chytání teplých paprsků jsem totiž svou energii a soustředění věnovala knize. Však vidíte, co všechno s sebou nosím ven a co bych si jistě vzala i na pustý ostrov! ;)

KNÍŽKU, abych se tam případně nenudila...
FOŤÁK, abych všechno krásné vyfotila...
MOBIL, kdyby mi náhodou bylo smutno...
a KLÍČE, abych se zase mohla vrátit domů...

Vrátila jsem se, knížku jsem už dočetla a brzy Vám o ní budu také vyprávět, byla jsem na prosluněném výletku, se kterým se také ještě pochlubím, ale teď jdu věšet prádlo. Tenhle víkend jsem vyprala už třetí pračku, což svědčí o tom, že jsem velmi v poho, jestli ne úplně happy... :)))

Letošní podzim mě prostě baví! ;)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

V ničem něco

Zase

Jacques Prévert (do třetice) - Jak namalovat portrét ptáka