Žensky & francouzsky

Trochu se mi příčí název rubriky. Na ochutnávání to teda dnes ani trochu nebude... ale na orální praktiky není nutné používat antikoncepci! ;)

Pharmatex. Rozhodně na něj nepadla moje volba z toho důvodu, že je francouzský, ale hlavním důvodem, proč mám růžovou krabičku v nočním stolku, je, že je nehormonální...


Někdy si připadám na dívku svého věku úplně out, ale za rozhodnutím nezasí*at si celý organizmus hormonálními prepáraty si prostě stát budu! Ať si různé studie tvrdí cokoliv. A i za cenu toho, že jiné antikoncepční metody, nemusí být tak pohodlné... i když já si rozhodně na nepohodlnost Pharmatexu nestěžuju...

Volba je na každé z nás. A já už si zvolila. Několik let používáme s partnerem vaginální globule (momentálně přemýšlím nad tím zkusit příště přípravek ve formě krému) a troufám si tvrdit, že je to účinné. Stačí se držet informací v příbalovém letáku.

Více informací naleznete na pharmatex.cz a zadáním názvu preparátu do vyhledávače - na internetu je o něm mnoho diskuzí a můžete se přesvědčit, že má nejednu spokojenou uživatelku.

A jaká je Vaše volba, holčičky? Hormonální nebo nehormonální?

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

V ničem něco

Zase

Jacques Prévert (do třetice) - Jak namalovat portrét ptáka