Není Lenka jako Lenka, i když jsou obě slečny!

Slečna Lenka se asi stává fenoménem! Svědčí o tom to, kolik návštěvníků tohoto blogu sem přichází z vyhledávačů po zadání výrazů jako slecna-lenka nebo www.slecna-lenka.cz (no, jen klikněte, ať konečně víte, kdo je slečna Lenka!)...


Ne, to skutečně nejsem já! :)))
Možná jsem inteligentní. Občas i příjemná. Pravděpodobně ne moc atraktivní. Takže je to sporné, je-li možné si mnou či se mnou zpříjemnit den. Nejsem sice úplně svatá, ale stejně mám o zpříjemňování dne trochu jinou představu, zvlášť pokud se cizích pánů týká. Budu se opakovat, ale je prostě podzim, tak co třeba jít pouštět draka? ;)

Nic neodsuzuju, to ne. Každý prostě děláme, co je nám příjemné a nebo co dokážeme skousnout. Jen přemýšlím nad důvody, proč někdo dělá to a někdo ono. Že neexistuje jiná cesta, jak si vydělat korunky než dělat prostitutku či společnici (ano, to zní lépe!)? Hloupost... jen je to pro některé povahy prostě jednodušší způsob výdělku.

Viděla jsem je mnohokrát. Vyzývavě oblečené postávající u hlavního silničního tahu. Vidíc tyhle holky byla jsem překvapená možná jen tehdy, když jsem je viděla poprvé. Včera večer jsem se však nevěřícně ohlédla také...

Večer. Okresní město. Autobusová zastávka. A aby si ji snad nepletli s někým, kdo čeká na autobus, točila kabelkou. Tohle výmluvné gesto přivedlo mě v němý úžas... fakt točila kabelkou!
Kam se pak hrabe taková slečna Lenka se svou webovou stránkou? :)

Jsem asi moc naivní, abych tohle někdy mohla pochopit... naivní a příliš romantická... ale i s takovou je jistě možné si zpříjemnit den, ne? :)))

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

V ničem něco

Zase

Jacques Prévert (do třetice) - Jak namalovat portrét ptáka