Láska... vášeň... posedlost...

Takhle nějak to jde za sebou, ne? Nejdřív si něco/někoho oblíbíte, pak se zamilujete, časem se z toho může stát Vaše vášeň, která záhy může zajít až v nezdravou posedlost. Přemýšlím, kdy přesně přichází bod zlomu...


Jestli totiž už náhodou nejsem posedlá... :) Vy, kteří mě znáte, víte, že v mém případě je to posedlost někým a ne něčím... Vy, kteří mě neznáte a kteří jste si tu nějaké mé články přečetli, tak jste si jistě všimli, jak se do spousty článků vkrádá nejmenovaný muž - včera jsem psala o tom, jak se usmívá, předtím to bylo o tom, jak už ho asi nikdy neuvidím, což se rázem změnilo a zase svitla naděje, kterou však už teď nevidím tak růžově a zase nevím, co nastane. Je to on, který je ztělesněním mých snů, pořád se usmívám, když na něj myslím. Jo, dokonale mi zamotal hlavu... Láska? Vášeň? Posedlost?

Co mezi námi bylo a nebylo, co bylo skutečné a co jen vysněné, nechám stranou. Konstatuji jen, že jsem s ním svým způsobem prožila celý dlouhý rok. Rozhodně to mělo vývoj... Když jsem ho viděla poprvé, nastala u mě asi nějaká chemická reakce. Časem, když jsem začala mít pocit, že to mezi námi jiskří, tak jsem se asi zamilovala... začala jsem vášnivě lovit kratičké okamžiky v jeho přítomnosti. Bylo to úžasné, ale časem mě to asi přestalo uspokojovat, tak to přešlo v posedlost.

Jo, jsem posedlá... bláznivě posedlá. Chtěli byste vidět, jak vypadá muž, kvůli kterému takhle blázním? Jeho fotky jsou na netu... v rámci své posedlosti jsem je tam prostě našla, ale odkaz Vám nedám ;) Ještě si někdo nemyslí, že by to byla posedlost? Tak to asi ještě nečetli "dům na konci slepé ulice". Napadá Vás, kdo by mohl bydlet v domě? ;)

A víte, proč to zrovna teď píšu? Protože ve středu ho možná uvidím naposledy. A pravděpodobně to ve středu ani ještě nebudu vědět, jestli je to skutečně naposledy... asi budu plakat. Je mi z toho tak trochu smutno už teď. Tak jestli chcete vědět, jak to dopadne, tak ve čtvrtek (to už bych to snad měla vědět) přijďte zase... dozvíte se, jestli zmizí nebo zůstane.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

V ničem něco

Zase

Jacques Prévert (do třetice) - Jak namalovat portrét ptáka