Francouzské menu "à la télé tchèque" 2

Nahlédněme zase trochu pod pokličku francouzským hospodyním, respektive koukněme se na české televizní kuchaře, jak vaří po francouzsku (minulý výběr televizních receptů zde).


Dnes to bude o cibuli. Tu má doma opravdu každý... a dá se z ní udělat třeba parádní koláč. Nevěříte?


A samozřejmě bez cibule by nebyla ani cibulačka... zde se můžete kouknout, jak ji vaří pan Babica.

Pravidelně, když začnu psát o francouzské kuchyni, vždycky skončím u šneků... a aby to dnes nebylo pouze o cibuli, tak si to neodpustím ani dnes a pravděpodobně si to ani do budoucna odpustit nehodlám, pokud je konečně neochutnám. Že nevěříte, že můžou chutnat? Vydržte do konce epizody z názvem ... a šneka sníš?, ve které tým Kuchařské pohotovostí sestavil celé hlemýždí menu.

Bon appétit!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

V ničem něco

Zase

Jacques Prévert (do třetice) - Jak namalovat portrét ptáka