Ach, ty volné pátky!

"Tahle hromada cihel to je jako ono?!" zeptal se můj přítel, když uviděl cíl našeho včerejšího výletu...



Zříceninu hradu Zásadka jsem vybrala zcela náhodně dívajíc se do mapy a hledajíc nějaký neprvoplánový cíl všech turistů, kteří se včera vydali na výlet, který nebude příliš vzdálený a kde jsem ještě nebyla. Splnil všechna tato kritéria, takže hurá na výlet!!!


Krom nás se tam ukázala pouze jedna rodina a přitom to bylo velmi hezké místo! S krásným rozhledem... třeba na románský kostelík! Skoro mě překvapila troufalost mé myšlenky, když jsem ho označila za románský, o to větší jsem měla radost, když jsem si správné zařazení pak prověřila! :)


Abychom se sami dva nenudili, šly s námi na výlet i rybky... a tyto dvě - zelenej a žlutá - to pojaly snad za líbánky. Kdyby v tu chvíli tušily, jak ta jejich cesta bude pokračovat! ;)


Přiletěl tam za námi i nějaký kamarád motýl. A možná, že vycítil, jak moc blízko mu mám, tak zapózoval a nechal se zvěčnit...


Motýlek vypadal, že lítat z kytky na kytku ho nebaví a byl věrný své kokošce! Kdyby chtěl, tak si ale jistě mohl vybírat! Takový barevných kytiček tam bylo!!!


Já osobně bych si vybrala tuhle bílou!


Krátce řečeno: parádní volný pátek! Takových by mohlo být víc, už jsem si na to pomalu začala zvykat, že se chodí do práce jen čtyři dny v týdnu a pátek je výletní den! :)

A k tomu teď ten pocit, že je teprve sobota dopoledne a celý víkend mám ještě před sebou... hmmm... a že ani nemusím vařit, protože jsem se pozvala k mamince na oběd... prostě pohoda včerejšího dne pokračuje...

Krásný víkend i Vám!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

V ničem něco

Zase

Jacques Prévert (do třetice) - Jak namalovat portrét ptáka