"Láskyplná" diskuze andělových kolegů

Čerpáno z diskuzního fóra na K-report - diskuzi jsem četla pro rozptýlení a odreagování se od nenálady dnů minulých, ale toto mi fakt nepřidalo!

K dnešnímu prvomájovému dni se to možná hodí... a pánům se omlouvám, jak doslova je cituji...



Chcete-li vidět řidičku s řidičem při líbánkách, a dokonce i sexu, přijeďte do Zlína, na Uherskohradišskou Karosu C954E, ale nevzpomenu si SPz..

Tys´ je viděl ?

Ano, ano...

To zavání ohrožováním mravní výchovy mládeže...

Doma nemají čas, tak se pokouší o dítě v buse

Zajímavá teorie...

nebyly by fotky :-)

Nebyli, sotva to šlo vidět.

Tohle bylo k vidění i jinde, například na točně Pardubice-Rosice, když na lince 9 jezdil autobus s reklamou i přes okna, řídil ho jistý nejmenovaný kolega a měl s sebou svoji přítelkyni.
Ještě se taky dají použít ty boudičky na konečných, kde je zázemí pro řidiče, zde je ovšem nutná koordinace s ostatními vozy na lince, aby nedošlo k trapné situaci.
Též v Plzni na autobusovém nádraží (to byl někdo z provozovny Nepomuk a vybrali si na to zrovna den, kdy se tam vydal ředitel ČSAD na přepadovou kontrolu), ředitel poté kontrolu raději ukončil s hláškou z Černých Baronů ("Boha jeho, oni tu j**ú!") a prchnul zpět do své kanceláře.
Dodávám, že výše uvedené informace pocházejí z druhé ruky.
Doma nemají čas, tak se pokouší o dítě v buse
No když si představím, jak vypadá pracovní doba v ČSAD, tak bych tomu i věřil.

Když si představím interiér C 954E, napadá mně otázka - kde ?

Na zadních sedačkách, a nebo v místě pro kočárky, tam daj pod sebe čistej koberec, z kufru, to sem taky viděl jak to tam dává(jí) a hup... Jde se na věc...

No nikdy nezapomenu jak kolega vyprávěl jak zklátil cestující na první dvojsedačce vedle řidiče v sedmistovce. On se rád předvádí, takže sme to měli i s ukázkou.
A vlastní zkušenosti radši psát nebudu.
Ale jen ještě něco. Na nocovně máme jednu postel pod oknem. O té se říká, že je nejvíc proj... No a zatím všichni co na ní spali tam něco spáchali. A kdyby jednou.


Postelí na nocovně citaci raději končím, nějak mě to nenechává chladnou ani dnes...

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

V ničem něco

Zase

Jacques Prévert (do třetice) - Jak namalovat portrét ptáka