Slečna Lenka píše román

Protože se slečna Lenka pořád nudí (místo aby si užívala dovolené), začala psát román, blogový román. Teda až potom, co si o originální literární soutěři přečetla na blogu u jiné slečny Lenky (opravdu všechno se dá zjistit čtením blogů!).

A tak slečna Lenka už nesoutěží v neseriózní fotografické soutěži (i když hvězdičky jí můžete klidně dávat dál - ZDE), protože si myslí, že víc než fotit umí stejně psát, i když i to je možná jen iluze... a i když ani tahle literární soutěž si zdání seriozity také zatím nezískala. Nějak se slečně Lence nechce věřit tomu, že sám Michal Viewegh přečte stovky soutěžních textů, všechny o rozsahu devítí až osmnácti tisíc znaků.


Tak možná spíš proto, že to slečnu Lenku oslovilo a bavilo, napsala těch znaků přesně deset tisíc šest set padesát devět. A kdyby se pan Viewegh náhodou nedostal k tomu, že by si přečetl kapitolu slečny Lenky, tak si ji můžete přečíst alespoň Vy (budete-li chtít)...

Postavy určil sám velký autor první kapitoly (tu si můžete přečíst ZDE) a následujících deset kapitol je postupně úkolem soutěžících. Slečna Lenka napsala svou první.

A vzkazuje, že buď si přečtete toto její dílo a nebo nic, protože těch deset tisích šest set padesát devět znaků vyčerpalo její fantazii natolik, že není už schopná napsat nějaký originální článek do blogu...

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

V ničem něco

Zase

Jacques Prévert (do třetice) - Jak namalovat portrét ptáka